Al sinds begin de jaren 80 staat PSO garant voor een verzorgde JEUGDOPLEIDING minivoetbal! Daarmee was PSO ook meteen één van de pioniers van het huidige jeugdminivoetbal in België! Ultiem resultaat van deze opleiding was de titel Kampioen Van België 99 met een ploeg die voor 80% uit eigen jeugdproducten bestond.

Indoorvoetbal en veldvoetbal zijn zeker complementair! Tevens worden er niet meer blessures vastgesteld in het minivoetbal dan in het veldvoetbal. Een onderzoek van de Universiteit Gent bewijst dit.

Wat?

Wij bieden een jeugdopleiding minivoetbal aan, aan iedereen tussen 5 en 18 jaar! Verschillende aspecten komen aan bod zoals techniek, tactiek, fysiek, motoriek, snelheid van uitvoering, dit wel met de nadruk op techniek.

Welke Leeftijd traint wanneer?

Daar er ook spelertjes van ons bij verschillende veldvoetbalploegen aantreden is het voor onmogelijk om per ploeg te trainen. U kan dus zelf (volgens uw andere activiteiten en uw woonplaats) kiezen waar en wanneer u komt trainen. Wij geven enkel een indicatie van welke leeftijdsgroep het meest aanwezig is op aangeduide training.

KLIK HIER VOOR DE TRAININGSDATA

IMG_1355

Wedstrijden:

Bij PSO heb je ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. De jeugdwedstrijden (minivoetbal) gaan altijd door op zondag. Onze thuiswedstrijden gaan door te Ruddervoorde. Voor seizoen 17-18 nemen wij deel aan de Nationale Jeugdcompetitie Minivoetbal met U11, U13 en U15 jarigen. Met onze U9 spelen wij oefenwedstrijden.