PS Oostkamp is nog op zoek naar een ‘jeugdverantwoordelijke 18-19’.

Hieronder de bepalingen ivm deze taak, maar u moet weten dat deze nog een persoonlijk gesprek kunnen gedefiniëerd worden ?

Vergoeding Vrijwilliger: Forfaitair in onderling overleg te bepalen (10 maanden)

Er kan eigen email adres aangemaakt worden (indien gewenst) bv. naam@psoostkamp.be

Vele taken kunnen gebeuren in samenwerking/overleg met secretariaat en/of enkele losse medewerkers

Is verantwoordelijk voor de trainers. Dit wil zeggen dat JV ervoor zorgt dat er op elk trainingsuur een trainer aanwezig is. JV houdt ook overzicht bij en bij annulatie/afzegging staat JV in voor vervanging van deze trainer (zij moeten dit dus melden aan secretariaat én JV). JV kan zelf de training geven, of personen contacteren die willen invallen. Hiervoor kan hij misschien voor seizoen al een lijstje maken van personen die willen als back up staan als er een trainer een bepaalde training niet kan aanwezig zijn.

JV ziet er ook op toe dat de trainers hun gepresteerde uren na elke maand doorgeven aan JV én secretariaat.

Is verantwoordelijk voor de coaches. Dit wil zeggen dat JV ervoor zorgt dat er op elk trainingsuur een trainer aanwezig is. JV houdt ook overzicht bij en bij annulatie/afzegging staat JV in voor vervanging van deze trainer (zij moeten dit dus melden aan secretariaat én JV). JV kan zelf de training geven, of personen contacteren die willen invallen. Hiervoor kan hij misschien voor seizoen al een lijstje maken van personen die willen als back up staan als er een trainer een bepaalde training niet kan aanwezig zijn.

Het is de bedoeling dat de jeugdcoaches instaan voor de selectie en oproeping van hun spelers/team.

JV is verantwoordelijk voor de jeugdspeeldagen (thuiswedstrijden). Bedoeling is dus dat er altijd iemand aanwezig is om de kantine te doen. Reservaties (kantine en zaal) gebeuren door het secretariaat.

Het is aangewezen dat de JV aanwezig is op de jeugdspeeldagen (thuiswedstrijden) doch niet verplicht.

We spreken hier van 4-5 speeldagen voor én 4-5 speeldagen na Nieuwjaar.

Van deze takenlijst zijn er heel wat items die louter met communicatie te maken hebben en dus ook van thuis uit kunnen gebeuren. Voor ons gaat het hem voornamelijk om het organisatorische.